Aamu ei alkanu kovin mielekkäästi...Päätä särki :( Vaikka nappasin samantein kaks Paratabsia, ei auttanu.Pikkasen jälkeen kasin oli neiti heräilemässä..Joten ei kun ylös vaan. Ei voi oikein Anniinan ollenkaan seikkailla yksikseen kämpässä, kun ei koskaan tiedä mitä ite tai joku isompi lapsi on jättäny esille.Kun tää napero on aikas aarvaamaton...
Koitin jotain kovasti touhuta, muttei siitä mitään tahtonu tulla. Syötiin sitte Anniina kanssa aamupala.Laitoin Serranon paussille jottei tulluna liian kiire ;) Sitten siirryin sohvalle kattelee Espanjalaista menoa. Anniina touhuili jo isompien kanssa, tai lähinnä tais riivata niitä. Johanna meni hetkeks ajelee sen kanssa mönkkärillä ja mä sain rauhassa kattella.(taidan olla koukussa tohon ohjelmaa...) Sitte olikin jo neidin nukkuma -aika, onneks :) NAppasin pari glotamia (liekö noin krjotetaan), mitä Tonille oli määrätty päänsärkyyn, arvelin jos se vaikka auttais. Mentiin neidin kanssa nukkumaan ja posotettiin unia 1 tunti 40 minsaa. Teki kyllä hyvää.Pään särkykin oli "melkein" pois.


Kello oli siinä vaiheessa parikyt vaille kaks, joten aloin lapsille tekee ruokaa. Pojat + naapurin poika söi eilistä spagettia ja kasiteketta ja mä tein kaks purkkia hernaria meille likoille. Anniina oli ihana, kun sanoin sen olevan kuumaa, ei meinannu pitkään aikaa uskaltaa ottaa suuhun, sano vaan poppaa ja puhalsi päälle. Sitten vähän vaihvikkaa sain huijattua lusikallisen, ja sen jälkeen maistukin hyvin, siihen asti kun kysyin lähetäänkö Hekalle leikkimään..(oli enää yks lusikallinen ja en sitä saanu millään huijattua suuhun :D ) Anniina vaan hoki kengät jalkaa. Kun nostin sen syöttiksestä alas ja ite vielä istuin Anniina tuli ikäänkuin nostamaan mun takapuolta :D Sitten lähettiin. Heka ja Mirka asuu n. 10 km päässä , joten autolla mentiin.

Perille kun päästiin oli Heka vielä päiväunilla. Mutta eipä kauaa menny, kun Herra heräs ja nää alko touhuuu keskenään. Yllättävän kiltisti ne tosiaan leikkii ja vaikka Anniina on kotona oikea tyranni, antaa se Hekan leikkiä aina samoilla leluilla, millä ite on leikkimässä, jos Heka vaan haluaa. Ja muutenkin, tänää työnteli Hekaa autossa ja Heka keinutti Anniinaa turvaistuimessa.Oikee ihana pari <3

Kotiin lähettiin kun kello läheni viittä.
päätin olla menemättä futiskentälle, koska Sain inspiksen tehä hiekkalaatikon , entisen hajonneen tilalle. (hajos kun traktori tasotti hiekkaa pihalla) Muuten oli kaikki tarpeet, paitsi akkuporakone..Eikun naapuriapua pyytämään. Samalla jäätiin sinnekin kahville. Anniinahan menee tuonne naapuriin hoitoon elokuussa, joten aika useesti arvelin että siellä vois piipahtaa, niin olis valmiiks tuttu mesta.
Ukko lainas porakoneen ja eikun kotiin pätkäsee ne hajonneet laudat sopiviks ja samanmittasiks. Lootasta tuli n.1,2 m x1,2 m ja syvyyttä vaan 20 cm. Tosin kun kaivoin pohjasta hiukan kovaa maata pois niin syvenihän se loota sillee kuitenkin.
Ja eipä tuossa lootassa varmaan enää juuri muita leiki kun Anniina ja joskus kenties Susanna. Niin ja "eläke"naapurien 9 kissaa :evil:
Hiekkaa kärräsin entiseltä hiekkalaatikon paikalta kottikärryillä, ja selkä tykkäs siitä lapioinnista.
Mutta lopputulokseen olin varsin tyytyväinen. LAitoin siihen nyt pressun päälle, jotta noi e.naapurit tajuis vinkkinä sen olevan, että niiden kissat käy siinä lootalla..tai kävi entisellä lootalla.
Sitten vielä keräilin mullasta kiviä oksia ja kaikkee muutakin epämäärästä. Lauantai aamuna vois heitellä nurtsin siemeniä, kun lupasivat sadetta.Nyt se on niin kuivaa (ja kovaa), että tuuli kuljettas vaan siemenet pois. Jollain tarttis kait pehmentää sitä, mutta millä....Tai sitte katon kuin alkaa itää, ilman mitään tekemisiä...


Kyllä mulla on kiltit lapset <3 (varsinkin Johanna) , autto tänää aika paljon olemalla Anniinan kanssa.Ja se helpottaa mun tekemisiä.

Anniinan nukutin omaan sänkyyn, jo kolmas ilta, kun meni sinne kiltisti! Ei enää mulle ala kiukkuu että haluaa meidän sänkyyn!

Kello on taas jo vaikka mitä, nyt tarttee mennä nukkuu, jotta huomenna ei olis pää niiiiin kipee, kun on sitä leipomista ja siivoomista ja meinasin eteistäkin hiukan saada rempattua... Heipat
teille