Joo, se taas meni.Aina mä sitä ihmettelen. On se kumma ettei aikuinen ihminen tajuu miten aika kuluu blink.gif

Kummipoika Jere 14-vuotta, oli koko viikonlopun meillä ja sen oli tarkotus lähtee mun kyydissä huomenna kotiin, mutta oli saanu kaverilta soiton , kun me oltiin mutsilla käymässä, oli lähteny fillarilla kotiin ohmy.gif 20 km päähän,siis Forssaan. Mika sitte lähti autolla mutsilta sinne matkan varrelle,niin ei Jere "suostunu" kyytiin mennä.Sano vaan että tahtoo ajaa pyörällä. Nopsaan se ajokin sen 20 km, noin 45 min. Ainoo ikävä puoli asiassa oli, ettei ilmottanu meille mitään (Toni kerto et Jere läks kotii fillarilla) ja siin pyöräs ei valoja,ei heijastimia eikä pojalla ittellään mitää heijastinta.Ulkona pimeetä ja tihkutti vettä. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin wink.gif

Mika vaihtaa mulle kesärenkaat takasin,kun ei se talvi sitte tullukkaan. Oli vaan sitä mieltä,ettei kande hyviä nastarenkaita ajaa pilalle,vielä kun ei ole pakkopäällä. Aattelin mennä huomenna Fiiun katastaa.Saas nähä kuin kaaran käy.

Meijän saldo tälle viikonlopulle jäi aika laihaks. Piti niin siivoo pihaa kesätavaroista etenkin trampoliinista ja kalusteista.Piti varasto siivoo,turvaistuin kiinnittää autoon ja paljon muuta.Sateli tänää niin paljon ettei juuri ulos viittiny mennä ja mulla taas selkä ja niskat niin jumissa että päätä jomotti koko yön ja päivän. Ettei juuri mitään saatu tehtyä. No onhan se viikonloppu ens viikollakin,yritetään sitte uudestaan.

Nyt meen toisaalle surffaamaan.>>>> MORO